Familiedag tijdens Volvo Ocean Race Finish

De Volvo Ocean Race. Een zeilavontuur over vier oceanen en langs zes continenten. De finish is voor het eerst in Nederland en dat wordt in Den Haag een week lang groots gevierd. Daarom zijn klanten en medewerkers van De Buitenwereld en van alle andere organisaties die onderdeel zijn van de SWKGroep uitgenodigd om het feest mee te vieren tijdens de SWKGroep Familiedag op woensdag 27 juni.

Op het strand is van alles te beleven

Voor jong en oud. Neem deel aan verschillende sportieve clinics (suppen, golfen, beachvolleybal, powerkite) en bewonder de Volvo Ocean Race zeilschepen. Of geniet van de spectaculaire matchrace volgen tussen Team Brunel en Team AkzoNobel. In de SWKGroep KidsCorner worden de leukste kinderactiviteiten georganiseerd. Van het zelf bouwen van een gemotoriseerd bootje en de Meneer Sushi speurtocht tot aan XL watermemory en andere uitdagende spellen. Kinderen mogen ook gewoon even lekker komen chillen in de heerlijke zitzakken.

Voor de kinderen van de SWKGroep-organisaties ligt deze dag een leuk cadeautje klaar in onze KidsCorner. Ook kan voor de kinderen een gereserveerde plek in Optimist On Tour zeilclinic aangevraagd worden.

Samenwerking SWKGroep en Team Brunel

In het Jaar van Water is de SWKGroep, waar De Buitenwereld onderdeel van is, aan boord gestapt bij Team Brunel. Zo konden we de kinderen ‘meenemen’ op het zeilavontuur van de Volvo Ocean Race over de wereldzeeën. Metershoge golven, allerlei zeedieren en een kijkje in het leven aan boord. Met foto’s, verhalen en filmpjes van Team Brunel konden de kinderen deze spannende race volgen.

Terug naar blog & nieuws