Informatie over onze jeugdhulp tijdens de corona-maatregelen

Ondanks de lockdown gaat onze jeugdhulp door. Op gepaste afstand blijven we dichtbij. We volgen hiermee de richtlijn van de rijksoverheid om jeugdhulp ‘zo normaal mogelijk’ door te laten gaan.

Trainingsgroepen

Onze trainingsgroepen zijn open. Kinderen zijn op hun vaste dagen en tijden welkom. Vanwege de sluiting van de scholen bieden we tijdelijk ook de mogelijkheid tot noodopvang. Dit is vanaf 12 uur, op de eigen vaste dagen van de kinderen. Als kinderen gebruikmaken van onze noodopvang, dan zijn ze dus van 12.00 tot 18.30 uur bij ons op de groep.

Opvoedhulp

Opvoedhulp blijven we ook bieden. Helaas tijdelijk niet meer bij u thuis, maar door te (beeld-)bellen. Inmiddels hebben we hier al veel ervaring mee opgedaan. Het is anders, maar het werkt wel. Ook met (beeld-)bellen kunnen we u en uw gezin ondersteunen, juist nu dat misschien even extra nodig is.

Schoolbegeleiding

De enige hulp die tijdelijk is gestopt, is de schoolbegeleiding. Nu de scholen dicht zijn, kunnen we kinderen niet begeleiden op school.

Ondersteuning in deze ingrijpende periode

De lockdown is ingrijpend. Als wij u en uw gezin kunnen ondersteunen om zo goed mogelijk door deze periode heen te komen, dan doen we dat graag. We zijn flexibel, ook als u tijdelijk andere hulp nodig hebt. We denken graag met u mee en zullen onze uiterste best doen om zo goed mogelijk te helpen.

 

Terug naar nieuws Terug naar blog