Jongere

Soms loop je vast en heb je even extra hulp nodig om weer vooruit te kunnen. Soms zit je niet goed in je vel, hebt een ‘gefrustreerd hoofd’ of je wilt gewoon dat het beter gaat. Thuis, op school of met jouw vrienden.

Jongere, wat zou je willen?

Wij vragen je eerst hoe jouw dag er uit zou zien, als het weer goed gaat. Hoe zou je je dan voelen, wat zou je doen en wat is er dan anders? En dan bedenken we samen met jou hoe we dat kunnen bereiken. En wie hiervoor nodig zijn.

Hoe kunnen we je helpen?

Als we samen een plan hebben gemaakt, dan gaan we aan de slag. Positief en vol goede moed. Als iets werkt, doen we het vaker. Als iets niet werkt, verzinnen we iets anders. Niet alleen met jou, ook met jouw ouders. We kunnen jou en jouw ouders op verschillende manieren helpen:
JongerencoachingSchoolbegeleiding

Buurtwerk

Als je ook hulp nodig hebt bij het goed omgaan met geld of het vinden van een positieve invulling van jouw vrije tijd, dan helpen we je op weg. De jongerenwerkers van Buurtwerk weten hier alles van. Als je dat wilt, dan brengen we je in contact.

Goed om te weten

Als jongere beslis je (mee) over de hulp die je krijgt. In het informatieblad leggen we dat uit. Ook heb je het recht om jouw dossier in te zien. In het informatieblad leggen we dit uit. Als je hier vragen over hebt, neem dan gerust contact met ons op via 010 286 27 65 of aanmeldingen@gro-up.nl.