Schoolbegeleiding

Schoolbegeleiding kan helpen als het niet goed met het gaat op school. En je meer begeleiding nodig hebt dan de school jou kan geven. Bijvoorbeeld omdat je boos of agressief bent. Of omdat je angstig, teruggetrokken of depressief bent.

Zelf je weg vinden op school

Soms lukt het niet meer om hier zelf een weg in te vinden. Of dreigt school met schorsing of verwijdering van school. Of durf je zelf eigenlijk niet meer naar school.

Trainer als coach

Als je vastloopt op school, dan kan een trainer van gro-up jeugdhulp je helpen. De trainer staat als een coach naast je. Jullie kijken samen vooruit: wat zou je graag anders zien op school? Hoe gaat het dan met het contact met klasgenoten en docenten? En hoe gaat het dan thuis?
Samen met de trainer bespreek je dit ook met jouw ouders en jouw mentor op school. Zij kunnen meedenken en ook helpen bij het bereiken van jouw doel.

In stappen naar je doel

Als je weet wat je wilt bereiken, maak je samen met de trainer een plan. Niet te ingewikkeld, gewoon in stappen toewerken naar jouw doel. Op een manier die bij jou past. En dan aan de slag. Zodat het weer beter gaat op school.