Gespecialiseerde opvang: Buitenpoel

In De Blokpoelschool in Den Haag vind je onze gespecialiseerde opvang. De opvang heet Buitenpoel, een combinatie van gro-up jeugdhulp en De Blokpoelschool.

Heb jij de gespecialiseerde opvang al gezien?

De opvang is alleen voor kinderen van De Blokpoelschool. Als je naar De Blokpoelschool gaat, dan heb je de opvang vast wel eens gezien.

Zorgen dat het beter gaat

De opvang is voor kinderen die het moeilijk vinden om hun vrije tijd goed in te vullen. En voor kinderen bij wie thuis problemen zijn en de opvang kan zorgen dat het beter gaat.

Wat doe je op de opvang?

De opvang is op maandag, dinsdag en donderdag na schooltijd. Als de schooldag voorbij is, ga je naar de opvang. Samen met de andere kinderen en de trainers eet en drink je wat. Daarna kun je sporten en spelen, koken of knutselen. Als je huiswerk moet maken, dan kan dat ook.

Schoolvakanties

In de schoolvakanties is op de opvang open op dinsdag en donderdag. Dan kom je de hele dag en zijn er leuke activiteiten. We maken ook wel eens een uitstapje.

Buitenschoolse opvang

De opvang lijkt op een gewone buitenschoolse opvang (BSO). Wat anders is, is dat er meer begeleiders zijn. Samen zorgen zij voor de activiteiten en de juiste begeleiding.