Mijn kind aanmelden

Aanmeldformulier

Mijn kind aanmelden

U kunt uw kind aanmelden door de onderstaande vragen in te vullen. Daarbij heeft u een verwijzing of een PGB nodig. Mocht u vragen hebben, bel of mail ons dan gerust even. Wij kunnen u ook helpen bij de aanvraag van een verwijzing of PGB.

Aanmelden met een verwijsbrief

De verwijzing kunt u aanvragen bij het jeugdteam van de gemeente, uw huisarts of medisch specialist. De verwijzing kunt u hieronder digitaal toevoegen.

Aanmelden met een PGB.

Een PGB kunt u aanvragen bij het jeugdteam van uw gemeente. Hiervoor heeft u onze PGB-tarieven nodig. Vervolgens maakt u met het jeugdteam afspraken over het budget en over de invulling van de zorg. De PGB-verklaring kunt u hieronder digitaal toevoegen.

Intakegesprek

Als u de onderstaande vragen heeft ingevuld, nemen wij binnen enkele dagen contact met u op om een intakegesprek in te plannen.

Gegevens 1e (pleeg)ouder/verzorger

Overige gegevens

Wanneer u de zorg voor uw (pleeg)kind wilt onderbrengen bij De Buitenwereld, dan heeft u daar een verwijzing van het jeugdteam van uw gemeente of medisch specialist voor nodig.
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 20MB
In ons privacystatement vertellen wij met welk doel wij gegevens verzamelen. En waar we deze gegevens nog meer voor gebruiken. Meer informatie hierover vindt u in ons privacystatement.