Mijn kind aanmelden

Aanmeldformulier

Mijn kind aanmelden

U kunt uw kind aanmelden door de onderstaande vragen in te vullen. Daarbij heeft u een verwijzing of een PGB nodig. Mocht u vragen hebben, bel of mail ons dan gerust even. Wij kunnen u ook helpen bij de aanvraag van een verwijzing of PGB.

Aanmelden met een verwijsbrief

De verwijzing kunt u aanvragen bij het jeugdteam van de gemeente, uw huisarts of medisch specialist. De verwijzing kunt u hieronder digitaal toevoegen.

Aanmelden met een PGB.

Een PGB kunt u aanvragen bij het jeugdteam van uw gemeente. Hiervoor heeft u onze PGB-tarieven nodig. Vervolgens maakt u met het jeugdteam afspraken over het budget en over de invulling van de zorg. De PGB-verklaring kunt u hieronder digitaal toevoegen.

Intakegesprek

Als u de onderstaande vragen heeft ingevuld, nemen wij binnen enkele dagen contact met u op om een intakegesprek in te plannen.

Gegevens 1e (pleeg)ouder/verzorger

Overige gegevens

Wanneer u de zorg voor uw (pleeg)kind wilt onderbrengen bij De Buitenwereld, dan heeft u daar een verwijzing van het jeugdteam van uw gemeente of medisch specialist voor nodig.
In ons privacystatement vertellen wij met welk doel wij gegevens verzamelen. En waar we deze gegevens nog meer voor gebruiken. Meer informatie hierover vindt u in ons privacystatement.