Nieuw themajaar Body & Brains van start

Het themajaar ‘water’ is tijdens de finish van de Volvo Ocean Race spetterend afgesloten. Vanaf 1 juli starten we met het nieuwe themajaar: Body & Brains.

Over het menselijk brein is al veel bekend. Maar nog niet alles. Zowel voor wetenschappers als voor kinderen is er nog veel te leren. Daarom nemen wij de kinderen vanaf 1 juli een jaar lang mee in een wereld van optische illusies en breinbrekers. Ook spelen en sporten, relaxen, gezond en lekker eten, vrienden en het menselijk lichaam komen uitgebreid aan bod.

Body & Brains-activiteiten op iedere locatie

Met het uitbrengen van het Body & Brains ideeënboek is het themajaar officieel gestart. Alle ouders en medewerkers ontvangen het boek. Een jaar lang staan onze locaties in het teken van Body & Brains. Naast het boek staan er op leukekinderactiviteiten.nl leuke en uitdagende kinderactiviteiten uit het themajaar.

Jaarlijks de focus op een ander thema

Wij stimuleren de ontwikkeling van kinderen. Dit doen wij door kinderen verschillende, unieke belevenissen te laten ervaren die zij zich zullen herinneren. Kinderen leren en ontwikkelen spelenderwijs. Daarom wordt vanuit de pedagogische visie jaarlijks de focus gelegd op een thema. Via het thema doen kinderen nieuwe ervaringen op en ontdekken en ontwikkelen zo hun talenten.

Terug naar blog & nieuws