Ondersteuningspakket ‘Kinderen thuis door het coronavirus’

Wat een vreemde wereld leven we op dit moment in. Geen school, zoveel mogelijk thuis. En de hele tijd naar nieuws. Hoe gaat uw kind daarmee om? En hoe gaat u er met uw kind mee om? De Buitenwereld heeft voor alle ouders een ondersteuningspakket gemaakt voor deze coronacrisis. Hier gratis te downloaden.

Ondersteuningspakket ‘Kinderen thuis door het coronavirus’

Het ondersteuningspakket ‘Kinderen thuis door het coronavirus’ van De Buitenwereld bevat tips van experts over hoe u met uw kinderen kunt praten over deze tijd, handige icoontjes om te helpen ritme te houden tijdens de thuisschooldagen en leuke activiteiten om te doen. Leuk voor alle ouders en alle kinderen, maar zeker ook voor kinderen met gedragsproblemen, autisme of ADHD.

Klik hier om het ondersteuningspakket te downloaden (pdf).

Jeugdhulp in tijden van het coronavirus

De Buitenwereld biedt ook in deze tijden ondersteuning. Wanneer de spanningen te hoog oplopen, nu uw gezin thuiszit vanwege de coronamaatregelen. Of wanneer u zich zorgen maakt over de veiligheid van een kind thuis. De Buitenwereld kan helpen. Met kleinschalige gespecialiseerde opvang en begeleiding op afstand. Klik hier voor meer informatie.

Terug naar nieuws Terug naar blog