Naschoolse groepstraining

Op de trainingsgroepen in Den Haag, Zoetermeer en Gouda komen kinderen die een beschermde omgeving nodig hebben. En die behoefte hebben aan een plek waar ze leren om samen met andere kinderen in een groep te zijn, te spelen. Waar ze vaardigheden oefenen, emoties te herkennen en met emoties leren omgaan of positief contact met leeftijdsgenoten kunnen opbouwen.

Verbetering van gedrag

Op de trainingsgroep werken we aan verbetering van het gedrag. Al spelend, met positieve aandacht. In een prettige sfeer. Met als doel om dat wat kinderen op de groep leren, thuis en op school te gebruiken.

De groep is voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De meeste kinderen komen twee middagen per week. Een taxi haalt de kinderen bij school op en brengt hen direct naar de groep. Hier eten en drinken ze wat en gaan we al spelend leren. In de schoolvakanties is de groep ook geopend. Meer informatie over de locaties en de openingstijden vindt u hier.

Goed om te weten

Onze trainers weten veel over gedragstraining. En over de juiste aanpak bij ADHD, autisme, trauma- hechtingsproblematiek. Zij werken met een positieve insteek en zoeken bij elk kind naar dat wat werkt.

quote
“Ik ben Raphael; ik vond het niet leuk om naar een andere school te gaan. Ik durfde tegen niemand iets te zeggen. Laura heeft mij 9 maanden geholpen. Nu heb ik vriendjes in de klas.”

Meer weten en aanmelden

Wilt u graag weten of de trainingsgroep wat is voor uw kind? Of wilt u uw kind aanmelden voor de trainingsgroep?

Klikt u dan hier.