Gespecialiseerde opvang

In Den Haag, op de Blokpoelschool, bieden we gespecialiseerde opvang. Dit is alleen voor kinderen van De Blokpoelschool. Kinderen kunnen gebruikmaken van de opvang als ze na schooltijd begeleiding nodig hebben vanwege hun gedragsproblemen. De opvang is ook voor kinderen bij wie thuis problemen zijn en de opvang kan helpen om te zorgen dat het beter gaat.

Gespecialiseerde opvang Buitenpoel

De opvang heet Buitenpoel, een combinatie van gro-up jeugdhulp en De Blokpoelschool. De opvang is in de school. Het is een vorm van jeugdhulp. Daarom heeft u een verwijzing van het jeugdteam of van de huisarts nodig.

Plezier en ontspanning

Bij de opvang staan plezier en ontspanning centraal. Met andere kinderen sporten en spelen, koken of knutselen. En, als het nodig is, huiswerk maken.

Het lijkt op een gewone buitenschoolse opvang (BSO ). Maar het is toch anders. Er is meer begeleiding en meer structuur. De begeleiding wordt gedaan door trainers van gro-up jeugdhulp en door pedagogisch medewerkers van Triodus Kinderopvang. Samen zorgen zij voor leuke activiteiten, een vaste structuur en de juiste begeleiding.

Openingstijden

In schoolweken is de opvang drie middagen open: maandag, dinsdag en donderdag. De opvang is dan open van 14.30 tot 17.30 uur. In de meeste vakantieweken is de opvang ook open. De opvang is dan open op dinsdag en donderdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Sluitingsdagen 2021

Maandag 5 april (Pasen)
Dinsdag 27 april (Koningsdag)
Donderdag 13 mei (Hemelvaart)
Maandag 24 mei (Pinksteren)
Week van 2 t/m 6 augustus (zomervakantie)
Week van 27 t/m 31 december (kerstvakantie)