Onze leidende principes

gro-up jeugdhulp heeft vier leidende principes. Dit zijn simpele en concrete vuistregels, die richting geven aan ons handelen. Die ons helpen om het goede te doen en onze koers vast te houden.

Onze leidende principes zijn:

Jezelf op je best

Kinderen zijn uniek. En elk gezin is anders. Wij helpen kinderen en ouders om de beste versie van zichzelf te vinden. Niet los van elkaar, maar met elkaar. Samen bespreken we welke hulp er nodig is. En waar dit plaatsvindt. Dat kan thuis, op school, in de vrije tijd en op onze naschoolse behandelgroep. Jeugdhulp op maat, passend bij het gezin en het kind.

Wat we doen, werkt

Kleine stapjes kunnen tot grote veranderingen leiden. Wij ondersteunen ouders en kinderen om stapjes te zetten. En om oplossingen te vinden die écht werken. Dat doen we niet alleen samen met kinderen en gezinnen, maar ook met het onderwijs, de kinderopvang, buurtwerk en de GGZ. We staan altijd open voor samenwerking. Zodat we in breder verband duurzame oplossingen kunnen ontwikkelen. En we bijdragen aan een blijvend resultaat voor kinderen en gezinnen.

Wij zijn de drijvende kracht

Wij, de medewerkers, zijn de drijvende kracht achter gro-up jeugdhulp. Ons werk doen wij met toewijding en plezier. Met de ruimte en het vertrouwen om te doen wat nodig is. Om het beste uit anderen te halen, halen we het beste uit onszelf. Door samen te werken, te blijven leren en onze ervaringen te delen.

Gedurfd en betrouwbaar

Voor gezinnen en opdrachtgevers zijn wij een betrouwbare partner. We doen het goede en doen dit goed. We durven van de gebaande paden af te gaan en schotten te doorbreken. Hierbij zijn wij vastberaden en creatief. Wij laten ons niet ontmoedigen door hindernissen en obstakels.