Waar wij voor staan

 • De beste ontwikkeling gebeurt in een eigen, veilige omgeving.
  We geloven dat kinderen zich het beste ontwikkelen in een omgeving waar ze zich fijn en gezien voelen, waar ze gewaardeerd worden om wie ze zijn. We ondersteunen kinderen en gezinnen in deze ontwikkeling van 0 tot 18 jaar. We bouwen op de vaardigheden en talenten die er zijn en maken in samenwerking met de betrokkenen van kleine stapjes grote successen. Thuis, op school, of in de vrije tijd.
 • ‘Kan niet’ bestaat niet.
  We zijn vastberaden en creatief en laten ons niet ontmoedigen door hindernissen en obstakels. Of het nou gaat om het vinden van de beste ondersteuning voor kinderen, het dealen met organisatorische problemen of het vormgeven aan een complexe samenwerking: wij geven niet snel op.
 • De wereld om ons heen is een bron van inspiratie.
  Om onze doelen te bereiken staan wij open voor onverwachte oplossingen. Wij gaan samenwerkingsverbanden aan met organisaties buiten onze branche. We laten ons door de buitenwereld inspireren en komen vanuit co-creatie tot nieuwe inzichten en werkmethoden.
 • Ontwikkeling is óók voor ons belangrijk. 
  Bij de Buitenwereld denken we graag buiten de gebaande paden. Dat is ook nodig, om voor iedere situatie passende zorg te kunnen bieden. Unieke ideeën, innovatieve tools en vernieuwde methoden worden toegejuicht en serieus onderzocht. Voorop staat daarbij uiteraard de (wetenschappelijk onderbouwde) meerwaarde voor onze cliënten.
 • Zonder onze mensen zijn we nergens.
  Onze medewerkers vormen de organisatie. Zij zíjn De Buitenwereld. Wij geloven in zelforganisatie en dat dit onze professionals stimuleert te groeien, zich te onderscheiden en te excelleren in hun werk. Dat maakt onze professionals zo waardevol. Ook deel uitmaken van ons team? Bekijk dan snel onze vacatures.
 • Samen staan we sterker. 
  Als onderdeel van de SWKGroep, een zakelijk partnership van organisaties in kinderopvang, buurtwerk, zorg en onderwijs laten wij onze klanten (de gemeenten) en cliënten/gezinnen optimaal profiteren van alle mogelijke samenwerkingsvoordelen.
 • Wij helpen onze opdrachtgevers hun doelen te bereiken.
  Bij alles wat wij doen, hebben wij de doelstellingen van onze opdrachtgevers voor ogen.  Wij denken actief met hen mee en zijn klantgericht en flexibel, zonder onze eigen principes en het belang van onze cliënten los te laten.