Individuele begeleiding van kinderen

Wij helpen kinderen met autisme, ADHD, trauma- of hechtingsproblematiek. En we helpen kinderen zonder een diagnose. Om zich goed en zelfverzekerder te voelen. Wanneer ze snel boos worden, of juist stil en teruggetrokken zijn. Wanneer ze geen aansluiting vinden bij andere kinderen. Als ze niet meer naar school durven of mogen. Wij kijken niet alleen naar de plek waar een kind problemen heeft, maar ook naar de plek waar het goed gaat. Waarom gaat het daar goed? Wat kunnen we daarvan toepassen op de plek waar het minder goed gaat?

Jeugdhulp waar dat nodig is

De individuele begeleiding vindt plaats waar dat nodig is. Thuis, op school of bijvoorbeeld op de kinderopvang. De begeleiding kan gericht zijn op emotieregulatie, de omgang met leeftijdsgenoten of op lastige situaties thuis. Een trainer begeleidt het kind en coacht het op een positieve manier.

Wilt u graag meer weten?

Heeft u een vraag of de hulp passend is? Of een andere vraag over onze trainingen en coachings? Neem gerust contact met ons op via aanmeldingen@debuitenwereld.nl of bel 010 – 286 27 65.

Wilt u uw kind aanmelden?

Als u van onze jeugdhulp gebruik wilt maken, heeft u een verwijsbrief nodig. Hiervoor kunt u naar uw huisarts of naar het jeugd- of wijkteam van de gemeente. Een medisch specialist kan ook een verwijsbrief afgeven. Met een verwijsbrief kunt u uw kind aanmelden: Mijn kind aanmelden