Logeerweekend

Ook in het weekend kan uw kind bij ons terecht. Juist dan, omdat het voor uw gezin van belang is om de dingen te kunnen doen die anders niet kunnen. Of om even tot rust te komen en weer op te laden. Ons logeerhuis heeft een dubbele functie: we bieden uw kind een fijn weekend en we hopen bij te dragen aan het behoud van veerkracht in uw gezin.

Weg van huis: hartstikke spannend!

Dat weten wij maar al te goed. Daarom is ons Buitenhuis kleinschalig en proberen we zo goed mogelijk voor bekende gezichten te zorgen. Dat doen we door kinderen in een vaste groep te plaatsen, zodat ze zo veel mogelijk met dezelfde kinderen logeren. En met dezelfde trainers, zodat kinderen zich sneller vertrouwd voelen.

We boffen, want ons Buitenhuis staat vlakbij het bos en het strand. Om het huis ligt een besloten tuin en de twee geschakelde woonhuizen hebben ieder een eigen woonkamer. Dat biedt ons extra mogelijkheden voor activiteiten, waarbij we rekening houden met de verschillende leeftijden.

Samen met u maken we afspraken hoe vaak uw kind komt logeren. Sommige kinderen komen tijdelijk, met als doel om het logeren te oefenen en als volgende stap bij iemand uit het eigen netwerk te gaan logeren. Andere kinderen komen één weekend per maand.

Het adres van ons Buitenhuis:
Ad van Emmenesstraat 4-6
2553 NP Den Haag
070-404 44 50
Contactpersoon: Anouk van Heist

Om te kunnen logeren, hebben we een verwijzing van de huisarts of het jeugdteam nodig. Met een PGB kunt u ook bij ons terecht.

Neem contact met ons op voor meer informatie, of bel direct met 010 – 286 27 65.

Direct aanmelden kan ook: Mijn kind aanmelden