Naschoolse training

In Den Haag, Gouda en Zoetermeer hebben we locaties voor naschoolse training. Kinderen kunnen hier één of meerdere middagen per week gebruik van maken. We werken met kleine groepen, meestal acht kinderen met twee trainers.

In onze trainingsgroepen werken we spelenderwijs aan het leren of versterken van sociaal-emotionele vaardigheden. Oftewel, het leren omgaan met gevoelens die opgeroepen worden in het contact met anderen. Kinderen hebben al een schooldag achter de rug, dus plezier en ontspanning is ook van belang.

We halen kinderen op bij school en brengen hen naar onze locatie. Daar eten en drinken we wat, spelen we binnen en buiten. We werken in onze trainingsgroepen aan de hand van de PAD-methodiekAlle gewone dagelijkse dingen zijn oefensituaties: samen spelen, conflicten oplossen, op je beurt wachten, winnen en verliezen. Als je boos of verdrietig wordt, hoe kun je je dan weer rustig gaan voelen? En hoe fijn is het om complimenten te geven en te krijgen?

  • Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn onze trainingsgroepen tot 18.30 uur. Op woensdag tot 18.00 uur. Vanaf een uur voor onze sluitingstijd kunt u uw kind komen ophalen.

Tijdens schoolvakanties bieden we op onze locaties een dagprogramma. Kinderen die gebruik maken van de trainingsgroep mogen in de vakantie gebruik maken van het dagprogramma. De dagen stemmen we met u af.

Om naschoolse training te mogen geven, hebben we een verwijzing van de huisarts of het jeugdteam nodig. Met een PGB kunt u ook bij ons terecht.

Wilt u graag meer weten?

Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Samen kijken we wat we voor u en uw kind kunnen betekenen.

Of meld uw kind direct aan: Mijn kind aanmelden