Naschoolse groepstraining

De naschoolse groepstraining in Den Haag, Zoetermeer en Gouda is bedoeld voor kinderen die een beschermde omgeving nodig hebben. Om vaardigheden te oefenen, met emoties te leren omgaan of om positief contact met leeftijdsgenoten te kunnen opbouwen. De groepstraining is voor kinderen tot 12 jaar met autisme, ADHD, trauma- of hechtingsproblematiek. En natuurlijk ook voor kinderen zonder een diagnose.

Twee middagen groepstraining

Kinderen komen meestal twee middagen per week naar onze groepstraining. Dit is na schooltijd (tot 18.30 uur). We halen de kinderen op van school. Omdat de kinderen al een schooldag achter de rug hebben, is plezier en ontspanning ook van belang. Spelenderwijs leren, met positieve aandacht. In een prettige sfeer. Met als doel om dat wat kinderen op de groep leren, thuis en op school te gebruiken.

Wilt u graag meer weten?

Heeft u een vraag of de hulp passend is? Of een andere vraag over onze naschoolse trainingsgroepen? Neem gerust contact met ons op via aanmeldingen@debuitenwereld.nl of bel 010 – 286 27 65.

Wilt u uw kind aanmelden?

Als u van onze jeugdhulp gebruik wilt maken, heeft u een verwijsbrief nodig. Hiervoor kunt u naar uw huisarts of naar het jeugd- of wijkteam van de gemeente. Een medisch specialist kan ook een verwijsbrief afgeven. Met een verwijsbrief kunt u uw kind aanmelden: Mijn kind aanmelden.