Vacature Baas van Morgen

Wij zijn op zoek naar een Baas van Morgen voor één dag. Deze vacature is tot stand gekomen in samenwerking met JINC.

Jouw profiel

Als ‘Baas van Morgen’ weet jij als geen ander wat er aan de locaties van De Buitenwereld moet veranderen zodat het voor de kinderen als een fijne plek aanvoelt. Ook in het bedenken van leuke, vernieuwende activiteiten ben jij dé aangewezen persoon. Jij kunt dit makkelijk vertalen naar concreet uit te voeren oplossingen. Je bent representatief, enthousiast en durft eerlijk en oprecht te zijn. Daarnaast kun je bergen werk verzetten in één dag.

Wat je mag verwachten

Je mag jouw talenten laten zien in een unieke functie die niet voor iedereen is weggelegd. Je wordt een-op-een begeleid in je nieuwe functie. Je lunch hoef je niet zelf mee te nemen. Daarnaast ontmoet je interessante mensen. Jouw bevindingen worden gebruikt als adviesvraagstuk voor het management.

Typisch De Buitenwereld

De Buitenwereld helpt kinderen en jongeren met psychische en psychiatrische problematiek. Ons doel? Een kind laten opgroeien in zijn eigen omgeving. Binnen het eigen gezin, op een gewone school, op de reguliere opvang. De Buitenwereld is onderdeel van de SWKGroep.

Meer informatie

Deze vacature is tot stand gekomen in samenwerking met JINC. Voor meer informatie kun je terecht bij Annuska Tielen, adviseur marketingcommunicatie. Zij is bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag via telefoonnummer 010 286 27 77.

Terug naar blog & nieuws