Voor verwijzers

Wilt u even met ons overleggen?

Als u met één van onze gedragswetenschappers wilt overleggen om helder te krijgen of De Buitenwereld de juiste hulp kan bieden, kunt u hen bereiken op telefoonnummer 010 286 27 65. De gedragswetenschappers kunnen toelichten wat wij voor gezinnen en kinderen kunnen betekenen. Mochten wij de gevraagde jeugdhulp niet kunnen bieden, dan kunnen zij u adviseren over eventuele andere jeugdhulpaanbieders.

Heeft u een vraag over een verwijsbrief, beschikking of de productcodes? Neem dan contact op met het cliëntbureau via 010- 286 27 65 of via e-mailadres clientbureau.dbw@debuitenwereld.nl.

Wilt u een kind of gezin naar ons verwijzen?

Ouders kunnen zich met een verwijsbrief via onze website gemakkelijk bij ons aanmelden.

Onze wachttijd?

Zoekt u ambulante jeugdhulp voor een kind of gezin? Door uitbreiding van onze capaciteit kunnen we werken zonder wachtlijst. Als ouders zich bij ons aangemeld hebben, nemen we binnen vijf werkdagen contact op om een afspraak te maken voor het aanmeldgesprek.

Ons werkgebied?

Wij bieden jeugdhulp aan gezinnen in de regio Haaglanden en Midden-Holland. Voor ouders met opvoedvragen bieden we thuis ouderbegeleiding. We werken oplossingsgericht en gaan uit van een positieve opvoedstijl. Bovendien bieden wij ook begeleiding op school aan: jeugdhulp daar waar het kind is.  Klik hier voor de veelgestelde vragen.

Onze productcodes

In 2019 werken wij op basis van productcodes. Klik hier om de productcodes te bekijken.

Heeft u andere vragen?

Als uw vraag nog niet beantwoord is of als u meer wilt weten over De Buitenwereld, bel of mail ons dan gerust via 010-2862765 of info@debuitenwereld.nl.