Regio Midden-Holland

De regio Midden-Holland bestaat uit vijf gemeenten: Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas.

Onze jeugd- en opvoedhulp in Midden-Holland

In Midden-Holland is ons aanbod als volgt:

Opvoedhulp Gedragstraining Jongerencoaching Trainingsgroep: Buitengouds Schoolbegeleiding

Samenwerking & projecten

Zorgen dat kinderen zich goed kunnen blijven ontwikkelen op school om zo schooluitval te voorkomen. Met dat doel heeft De Buitenwereld samen met Enver en Curium Raatsamen ontwikkeld.
Sinds 2020 werkt De Buitenwereld ook samen met De Praktische GGZ. Bij kinderen die een behandeling bij de specialistische Jeugd-GGZ volgen en bij wie aan aanvullend traject nodig is vindt een warme overdracht plaats van De Praktische GGZ naar De Buitenwereld. De Praktische GGZ schaalt sneller af, het kind kan met de begeleiding van De Buitenwereld in de eigen leefomgeving oefenen met wat het in de behandeling geleerd heeft.

Productcodes

In Midden-Holland werken wij op basis van de volgende productcodes:

Productcode Product
45A69 Individuele behandeling
45A65 Individuele behandeling – zwaar
41A03 Groepsbehandeling
41A04 Groepsbehandeling zwaar
42A03 Vervoer

 

Onze wachttijd

Onze wachttijd varieert. Door de corona-maatregelen vullen we de jeugdhulp anders in en proberen we zo flexibel mogelijk te zijn. Hierdoor kunnen we geen algemene indicatie geven van de wachttijd. Soms kan de jeugdhulp vrijwel direct starten, soms niet. Belt of mailt u ons gerust even om de mogelijkheden na te vragen. Dat kan via 010 – 286 27 69 of via aanmeldingen@debuitenwereld.nl.

Wilt u even met ons overleggen?

Als u inhoudelijk met ons wilt overleggen, dan kunt u contact opnemen met ons aanmeldbureau. U kunt hen bereiken op 010 – 286 27 69 of via aanmeldingen@debuitenwereld.nl.

Heeft u een vraag over verwijzingen, beschikkingen of de zorgadministratie? Dan kunt u contact opnemen met ons clientbureau. U kunt hen bereiken op 010 – 286 27 77 of via relatiebeheer@swkgroep.nl.