Regio Midden-Holland

De regio Midden-Holland bestaat uit vijf gemeenten: Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas.

Onze jeugd- en opvoedhulp in Midden-Holland

In Midden-Holland is ons aanbod als volgt:

Opvoedhulp Gedragstraining Jongerencoaching Naschoolse behandelgroep: Buitengouds Schoolbegeleiding

Samenwerking & projecten

Zorgen dat kinderen zich goed kunnen blijven ontwikkelen op school om zo schooluitval te voorkomen. Met dat doel heeft gro-up jeugdhulp samen met Enver en Curium Raatsamen ontwikkeld.
Sinds 2020 werkt gro-up jeugdhulp ook samen met De Praktische GGZ. Bij kinderen die een behandeling bij de specialistische Jeugd-GGZ volgen en bij wie aan aanvullend traject nodig is vindt een warme overdracht plaats van De Praktische GGZ naar gro-up jeugdhulp. De Praktische GGZ schaalt sneller af, het kind kan met de begeleiding van gro-up jeugdhulp in de eigen leefomgeving oefenen met wat het in de behandeling geleerd heeft.

Productcodes

In Midden-Holland werken wij op basis van de volgende productcodes:

Productcode Product
45A69 Individuele behandeling
45A65 Individuele behandeling – zwaar
41A03 Groepsbehandeling
41A04 Groepsbehandeling zwaar
42A03 Vervoer

 

Onze wachttijd

gro-up jeugdhulp heeft in regio Midden-Holland geen wachttijd voor groepsbehandeling. Er is wel een wachttijd voor ambulante behandeling. Als een jeugdige wordt aangemeld, wordt er overlegd welke ruimte er is en binnen welke termijn gestart kan worden. De intake kan al wel gepland worden. Afhankelijk van de (hulp)vraag wordt er in overleg met ouders een passend aanbod gedaan, dit is altijd maatwerk. Mede door dit maatwerk kunnen we vooraf niet exact aangeven wanneer de jeugdhulp start en op welke dag(en). Onze jeugdhulp start zo snel als mogelijk. Belt of mailt u ons gerust om de mogelijkheden na te vragen. Dat kan via 010-2862769 of via aanmeldingen@gro-up.nl.

Wilt u even met ons overleggen?

Als u inhoudelijk met ons wilt overleggen, dan kunt u contact opnemen met ons aanmeldbureau. U kunt hen bereiken op 010 – 286 27 69 of via aanmeldingen@gro-up.nl.

Heeft u een vraag over verwijzingen, beschikkingen of de zorgadministratie? Dan kunt u contact opnemen met ons clientbureau. U kunt hen bereiken op 010 – 286 27 77 of via relatiebeheer@gro-up.nl.