Wijziging algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden klopten niet meer met de hulp die we bieden. Daarom zijn ze aangepast. De algemene voorwaarden die we nu hebben opgesteld vertellen kort en krachtig wat u moet weten over De Buitenwereld.

Wat staat er in de algemene voorwaarden?

In onze nieuwe algemene voorwaarden staat hoe en waar wij onze hulp verlenen, wat er gebeurt bij overmacht en wie er aansprakelijk is als er iets misgaat. Daarnaast staat in de algemene voorwaarden informatie over onze klachtenregeling en over de vertrouwenspersoon. Ook staat er informatie over de cliëntenraad omdat we medezeggenschap belangrijk vinden.
Over hoe wij informatie verwerken en persoonsgegevens beheren (privacywet) staat niets in deze algemene voorwaarden. Die voorwaarden vindt u op de website.

Wat verandert er voor u?

In de praktijk hebben de nieuwe voorwaarden geen effect op de hulp die we aan u en/of uw kind(eren) bieden. Wij gaan gewoon door met de zorgplannen zoals we deze samen hebben opgesteld. Ook de afspraken die we met u hebben over wanneer u of uw kind hulp krijgt veranderen niet.

Aangepaste beschikking

Ook goed om te weten: door de nieuwe voorwaarden moeten we voor alle kinderen van de groepen een aangepaste beschikking aanvragen. Dit regelen wij in samenwerking met de gemeenten. U hoeft hier niets voor te doen.

Vragen

De nieuwe voorwaarden gaan in op 1 januari 2022. U kunt de nieuwe voorwaarden vanaf die dag downloaden op de website van De Buitenwereld. U kunt ze ook direct lezen via deze link. Heeft u vragen over de algemene voorwaarden of de hulp die u krijgt? Dan kunt u contact opnemen met Joy Vermeulen via joy.vermeulen@debuitenwereld.nl of 06 12 15 35 23.

Terug naar blog & nieuws